Winkelwagen
Terug
29 augustus 2017

Center van de maand augustus 2017: Schoonheidssalon Melissa

Schoonheidssalon Melissa is center van de maand: 'Het is voor ons als coach erg fijn om te zien hoe de klant gaat stralen als ze weer goed in haar vel zit!'

Deze maand is Schoonheidssalon Melissa in Tienen het PowerSlim center van de maand augustus 2017.

Mijn naam is Melissa, ik ben een gepassioneerde schoonheidsspecialiste en run al 15 jaar mijn eigen zaak in Tienen: Schoonheidssalon Melissa. Wij werken ondertussen met een topteam van 7 mensen om jou een gezond lichaam en een gezonde huid te geven.

Wij begeleiden onze klanten naar een gezond gewicht, streven naar een goed gewichtsbehoud en bieden dit aan in combinatie met endermologie behandelingen, voor een strak lichaam. Sinds ruim een jaar zijn we ons gaan verdiepen in de PowerSlim methode omdat we merken dat een gezonde huid samen gaat men een gezond lichaam. En daar hoort natuurlijk een goede en gezonde eetgewoonte bij!

De combinatie van gezonde voeding, de aangepaste huidsupplementen en de juiste huidverzorging maakt onze salon zo uniek. Bij ons zal je stralen van binnen en van buiten! Voor ons als coaches is het erg fijn om te zien hoe de klant gaat stralen als ze weer goed in haar vel zit. Daar halen wij voldoening uit!

Wil jij samen met ons ervaren wat PowerSlim voor jou kan doen, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan een mail sturen naar info@schoonheidssalonmelissa.be of bellen naar 016/813180

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht