Center van de maand augustus 2018: Els van den Borre

8 augustus 2018

Mijn naam is Els van den Borre. Sinds 1996 ben ik actief als zelfstandig kinesitherapeute te Roosdaal. Na een tijdje gewerkt te hebben als begeleidende kinesitherapeute besloot ik in 2002 te starten met PowerPlate. PowerPlate is de ontdekking van de eeuw op trainingsgebied!

Om ook mensen met gewichtsproblemen te kunnen helpen ben ik op zoek gegaan naar een geschikt afslankconcept. Zo kwam ik bij PowerSlim terecht, de enige firma waar het ganse plaatje klopt

Doch bleven er ook mensen komen met bijna ongeneeslijke kwaaltjes en allerhande spierproblemen. Om ook hier te kunnen helpen studeerde ik in 2008 (na een 3-jarige opleiding) af als acupuncturiste. 

Al meer dan 20 jaar lang is het nu mijn doel mensen persoonlijk en in een familiale sfeer te begeleiden, zodanig dat de vooropgestelde doelen (zoals revalidatie, sporten, afslanken, beter in je vel voelen) behaald worden. Via deze multidisciplinaire aanpak wordt steeds het gewenste doel bereikt met tevreden klanten als gevolg!

 

Wil jij ook jouw gewenste gewicht bereiken en behouden met het PowerSlim programma? Neem dan contact met me op via (T) 054/300853 of info@elsvandenborre.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>