Center van de maand augustus 2018: Els van den Borre

8 augustus 2018

Mijn naam is Els van den Borre. Sinds 1996 ben ik actief als zelfstandig kinesitherapeute te Roosdaal. Na een tijdje gewerkt te hebben als begeleidende kinesitherapeute besloot ik in 2002 te starten met PowerPlate. PowerPlate is de ontdekking van de eeuw op trainingsgebied!

Om ook mensen met gewichtsproblemen te kunnen helpen ben ik op zoek gegaan naar een geschikt afslankconcept. Zo kwam ik bij PowerSlim terecht, de enige firma waar het ganse plaatje klopt

Doch bleven er ook mensen komen met bijna ongeneeslijke kwaaltjes en allerhande spierproblemen. Om ook hier te kunnen helpen studeerde ik in 2008 (na een 3-jarige opleiding) af als acupuncturiste. 

Al meer dan 20 jaar lang is het nu mijn doel mensen persoonlijk en in een familiale sfeer te begeleiden, zodanig dat de vooropgestelde doelen (zoals revalidatie, sporten, afslanken, beter in je vel voelen) behaald worden. Via deze multidisciplinaire aanpak wordt steeds het gewenste doel bereikt met tevreden klanten als gevolg!

 

Wil jij ook jouw gewenste gewicht bereiken en behouden met het PowerSlim programma? Neem dan contact met me op via (T) 054/300853 of info@elsvandenborre.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer