Center van de maand augustus 2019: La Forma

1 augustus 2019

La Forma in Oostende is deze maand het PowerSlim center van de maand augustus 2019.

Ik ben Karen Morel, jouw persoonlijke coach van afslankcenter La Forma In Oostende.

Ik heb 20 jaar in een multinational gewerkt als bediende, maar in 2012 wou ik het roer omgooien en ben ik gestart met allerhande opleidingen in de beauty en wellness. Op dat moment had ik nog niet de bedoeling om een eigen zaak te starten.

In diezelfde periode ging ik helpen in een schoonheidsinstituut van een vriendin, die ook afslankende behandelingen aanbood in haar zaak.
Mijn interesse voor alles wat te maken heeft met gezondheid en afslanking groeide alleen maar. Ik ging op zoek naar een pand, en algauw hadden we een architect onder de arm om La Forma ‘vorm’ te geven, merk de zinspeling ;).

Al vanaf de opstart werk ik met PowerSlim en ik zou eigenlijk niet anders willen. Mijn klanten zijn enthousiast over de producten, de coaching en natuurlijk het resultaat. Ik begeleid ze wekelijks, zeker in de eerste fase. Daarna gaan we naar tweewekelijks om de behaalde resultaten te behouden. Klanten vinden dat wel belangrijk dat ze blijvend ondersteund worden. Ook vanuit PowerSlim krijg ik heel goede begeleiding. Ik weet zelf ook niet alles, en als een klant me iets vraagt waar ik niet direct het antwoord op weet, vraag ik na bij de collega-PowerSlim Coaches of het hoofdkantoor. Altijd snel geholpen!

PowerSlim past perfect bij mijn zaak, want ik bied naast PowerSlim ook behandelingen aan zoals lokaal afslanken, cellulite behandelingen, infrarood cabine, body pakkingen én lichaamsversteviging. Dus eigenlijk bied ik mijn klanten een totaal pakket aan.

Ik besteed gemiddeld een half uur aan een PowerSlim klant (voor een intake wordt dat snel een uur, eer je alles hebt uitgelegd) tijdens de opvolging. Dat is voldoende om de week te overlopen, wat inzichten mee te geven, de figuuranalyse te doen, de producten uit te kiezen voor de nieuwe week én een nieuwe afspraak vast te leggen. Ik maak hierbij geen onderscheid tussen klanten in fase 1, 2 of 3. Iedereen krijgt dezelfde tijd.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in mijn omgeving te helpen, vooral als het gaat om klachten die met een beter eet- en leefpatroon verholpen kunnen worden. Iedere aanpak is specifiek en persoonlijk en dat draag ik dan ook hoog in het vaandel.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wiltoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Kathleen van der Hijden, 39 jaar "Het eetdagboekje van Kathleen"

Nu ben ik een maand bezig en wow… wat gaat het goed. En dat gaat eigenlijk best makkelijk, ik houd me gewoon aan de ‘regels’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>