Center van de maand augustus: Body So Fit

3 augustus 2020

Deze maand is Body So Fit in Kortrijk het PowerSlim center van de maand augustus 2020.

Ik ben Febe van Body So Fit in Kortrijk. Gedurende 6 maanden werk ik met het gamma van PowerSlim.

Er is enorm veel variatie in het gamma en bovendien is er veel ruimte voor innovatie. Wanneer een nieuw productje wordt gelanceerd, ben ik de eerste om dit uit te proberen.

Ik heb al verschillende mensen mogen helpen in het begeleiden en aanleren van een gezonde voedingsstijl. Ik start met een verkennend gesprek en leg hier dan ook uit hoe we te werk gaan met het PowerSlim programma. Duidelijke informatie voor een opstartende persoon is heel belangrijk! In samenspraak met de PowerSlimmer bekijken we het traject en leggen we alle fases op het juiste moment uit.

Ik hecht ook enorm veel waarde aan het creëren van een vertrouwensband met de klanten. Door goed te luisteren en aan te voelen wat de persoon belangrijk vindt, kunnen wij samen een leuk traject bewandelen. Maar we durven ook wel streng te zijn wanneer nodig omdat die extra motivatie-boost soms nodig is om je doel te bereiken.

Ik probeer de tijd te nemen om te luisteren wat de oorzaak van het overgewicht is. Dit is eigenlijk het belangrijkste probleem om aan te pakken. Je kan pas je gedrag veranderen wanneer je de oorzaak hebt opgespoord.

Met extra tips en voedingsweetjes kunnen de klanten aan de slag. Iedere week plannen we een opvolggesprek in en overlopen de afgelopen week. Uiteraard kun je tussentijds ook steeds bij me terecht voor vragen.

Het leukste aan de begeleiding is de tevredenheid van de mensen. Ze zien groeien in hun nieuwe levensstijl en ‘nieuwe ik’. Daar word ik nog enthousiaster van om nog meer mensen te helpen! Het eindresultaat zien van de klanten geeft mij dan ook enorm veel voldoening.

Heb je interesse in een gesprek en wil je de producten beter leren kennen? Aarzel niet om bij Body So Fit langs te komen. ik kijk ernaar uit om met jou een leuk traject te volgen en je bij te staan!

Voor meer informatie kijk op www.bodysofit.be of neem contact op via kortrijk@bodysofit.be of 056/700227