Winkelwagen
Terug
3 december 2019

Center van de maand december: Diëtiste Els Duyshaver

Mijn naam is Els Duyshaver, diëtist en PowerSlim coach in Gent. Door mijn opleiding en interesse in gezonde voeding, ben ik gestart als PowerSlim coach.

Deze maand is Diëtiste Els Duyshaver in Sint-Denijs-Westrem het PowerSlim center van de maand.

Mijn naam is Els Duyshaver, diëtiste en PowerSlim coach in Gent.

Door mijn opleiding als diëtiste en mijn interesse in gezonde voeding, ben ik gestart als PowerSlim coach. Na meer dan 3 jaar, ben ik nog steeds heel blij met deze keuze.

Al meer dan 3 jaar coach en begeleid ik mensen in hun dieet. De keuze om dit te doen met PowerSlim ligt volledig in lijn met mijn begeleiding op maat. En met succes! De resultaten zijn meestal verbluffend. Je hebt snel resultaat en je hebt het juiste resultaat. Je verliest vooral vetmassa en je spiermassa blijft behouden. Op die manier kan je resultaten op lange termijn realiseren en blijft je lichaam in topconditie. Bovendien gaan we voor een blijvend resultaat door intensieve coaching.

Omdat de combinatie tussen bewegen en gezonde voeding de ideale basis is om jouw gewicht en gezondheid in evenwicht te houden, heb ik gekozen om mijn praktijk uit te oefenen in een fitnesscentrum. Escape Fitness/Afterburn studio onderscheidt zich met hun uniek concept Afterburn, een heel leuke fitness workout waar je tot 36 uur na je training calorieën nog steeds verbrandt. Uiteraard mag je ook voor PowerSlim begeleiding bij mij binnenwandelen, zonder dat je hier komt sporten!

Bij mij staat de klant en de individuele begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk mijn klanten te steunen en te motiveren op weg naar een gezonde levensstijl. Iedereen is anders, dus coachen we iedereen persoonlijk.

Hoe ga ik te werk?

Samen met mijn klant stel ik een persoonlijk plan op, vervolgens werken we naar het streefgewicht. Tijdens het wekelijks consult kijken we samen naar de resultaten en sturen we bij waar nodig. Wat opvalt is dat klanten echt gemotiveerd zijn om door te bijten. Dankzij de goede resultaten blijven ze gemotiveerd. Ik hoor achteraf wel eens dat ze met een bang hartje bij mij kwamen de eerste keer, maar na een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben ze er alle vertrouwen in. Ze hebben niet het gevoel dat ze naar 'de diëtiste' moeten, alsof het een straf is. Integendeel, hoewel “diëten” niet meteen klinkt als fun, maken wij toch heel wat plezier tijdens die wekelijkse gesprekken. Ik bouw een waardevolle relatie op met hen. Mijn doel is bereikt als zij hun doel bereikt hebben: hun streefgewicht behalen. Hier haal ik als coach ongelofelijk veel voldoening uit!

Samen staan we sterk!

Wil jij weten wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.dieetelsduyshaver.be of 0473/26 01 89!

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht