Center van de maand december: Diëtiste Els Duyshaver

3 december 2019

Deze maand is Diëtiste Els Duyshaver in Sint-Denijs-Westrem het PowerSlim center van de maand.

Mijn naam is Els Duyshaver, diëtiste en PowerSlim coach in Gent.

Door mijn opleiding als diëtiste en mijn interesse in gezonde voeding, ben ik gestart als PowerSlim coach. Na meer dan 3 jaar, ben ik nog steeds heel blij met deze keuze.

Al meer dan 3 jaar coach en begeleid ik mensen in hun dieet. De keuze om dit te doen met PowerSlim ligt volledig in lijn met mijn begeleiding op maat. En met succes! De resultaten zijn meestal verbluffend. Je hebt snel resultaat en je hebt het juiste resultaat. Je verliest vooral vetmassa en je spiermassa blijft behouden. Op die manier kan je resultaten op lange termijn realiseren en blijft je lichaam in topconditie. Bovendien gaan we voor een blijvend resultaat door intensieve coaching.

Omdat de combinatie tussen bewegen en gezonde voeding de ideale basis is om jouw gewicht en gezondheid in evenwicht te houden, heb ik gekozen om mijn praktijk uit te oefenen in een fitnesscentrum. Escape Fitness/Afterburn studio onderscheidt zich met hun uniek concept Afterburn, een heel leuke fitness workout waar je tot 36 uur na je training calorieën nog steeds verbrandt. Uiteraard mag je ook voor PowerSlim begeleiding bij mij binnenwandelen, zonder dat je hier komt sporten!

Bij mij staat de klant en de individuele begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk mijn klanten te steunen en te motiveren op weg naar een gezonde levensstijl. Iedereen is anders, dus coachen we iedereen persoonlijk.

Hoe ga ik te werk?

Samen met mijn klant stel ik een persoonlijk plan op, vervolgens werken we naar het streefgewicht. Tijdens het wekelijks consult kijken we samen naar de resultaten en sturen we bij waar nodig. Wat opvalt is dat klanten echt gemotiveerd zijn om door te bijten. Dankzij de goede resultaten blijven ze gemotiveerd. Ik hoor achteraf wel eens dat ze met een bang hartje bij mij kwamen de eerste keer, maar na een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben ze er alle vertrouwen in. Ze hebben niet het gevoel dat ze naar 'de diëtiste' moeten, alsof het een straf is. Integendeel, hoewel “diëten” niet meteen klinkt als fun, maken wij toch heel wat plezier tijdens die wekelijkse gesprekken. Ik bouw een waardevolle relatie op met hen. Mijn doel is bereikt als zij hun doel bereikt hebben: hun streefgewicht behalen. Hier haal ik als coach ongelofelijk veel voldoening uit!

Samen staan we sterk!

Wil jij weten wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.dieetelsduyshaver.be of 0473/26 01 89!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>