Center van de maand: Edith Gijsbregts

3 maart 2020

Deze maand is Edith Gijsbregts in Brecht het PowerSlim center van de maand maart.

Een aantal jaren geleden startte ik in het centrum van Brecht met mijn praktijk als herboriste, aroma-reflexoloog, een combinatie van voetreflexologie met aangepaste etherische oliën, ik gaf workshops over de helende kracht van kruiden, geuren en natuurlijke cosmetica.  Ik ontdekte de kracht van de planten en vooral wat ons lichaam nodig heeft om fit en energiek te blijven. Tijdens de tijdens de gesprekken met mijn klanten merkte ik ook dat veel spannings- en chronische klachten te wijten waren aan stress en verkeerde voeding.

Ik ben orthomoleculair voedings- en burn-outcoach waarbij ik naast voeding ook ga kijken naar je hormonale disbalansen, je slaappatroon, hoe je omgaat met stressoren, emo-eten en oude patronen uit het verleden. Elke persoon is uniek en afhankelijk van de omgeving waarin je leeft, wat je verleden is en hoe je in het leven staat, is bepalend voor je gezondheid.

Veel van de hedendaagse klachten zijn te wijten aan stress en foute voedingsgewoonten. Door bepaalde van die “foute” voedingsmiddelen te elimineren uit je voeding ga je al gauw merken dat de klachten verminderen.

Via een collega burn-out coach kwam ik in contact met PowerSlim en vond heel wat raakvlakken met mijn aanpak rond voeding en levensstijl. Ik bestelde een starterbox en was meteen verkocht vooral door het grote aanbod aan maaltijden, recepten met en zonder PowerSlim producten, veel afwisseling en door de verantwoorde tussendoortje had ik geen hongermomentjes.

Als sportieve, jonge 50-er is het niet altijd gemakkelijk om je gewicht en je energiepeil onder controle te houden. Maar na enkele weken PowerSlim voelde ik mij stukken beter en was ik enkele kilo’s lichter. We zijn nu bijna een jaar later, we eten anders en ik ben mijn nog meer bewust van wat ik eet. Ik voel perfect aan wanneer er iets ontbreek of wanneer er iets te veel is.

De maaltijden tijdens een PowerSlim traject zijn simpel, gemakkelijk te bereiden, bevatten veel verse groenten en vlees of vis. Door de tussendoortjes is het voor veel klanten ook gemakkelijker om vol te houden.

De wekelijks begeleidingen zijn niet enkel weegmomenten of een stok achter de deur, tijdens deze gesprekken bekijken we ook hoe je op lange termijn een verantwoorde voedings- en levensstijl aan te houden zonder dat je hervalt in oude gewoonten. Het PowerSlim programma helpt je om anders te eten, anders te koken en bewuster met je voeding om te gaan. Met de nieuwe levensstijl is het nog steeds mogelijk om te genieten van lekker eten.

PowerSlim heeft mij aangenaam verrast en geeft mij de mogelijkheid om op lange termijn mijn gewicht onder controle te houden. Wil je je energie herwinnen, kilo’s verliezen en wil je snel resultaat dan is een aangepast traject met vervangmaaltijden van PowerSlim een perfecte oplossing.

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.edithgijsbregts.be of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@edithgijsbregts.be of bel naar +32(0)477607626

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer