Center van de maand februari 2018: Wenneke

7 februari 2018

Ik ben Wenneke, diëtiste en jouw Powerslim coach in Olen. Met 17 jaar ervaring als diëtist op de teller heb ik natuurlijk al heel wat kennis en kunde opgedaan. Zo merkte ik al snel tijdens stages dat het delen van 'lijstjes' met wat je wel en niet mag eten weinig resultaat had. En dat de adviezen slechts opgevolgd werden zo lang ik er was om het te vertellen. Bovendien had ik zelf geworsteld met een eetstoornis, dus ik wist wel iets van emotie eten of verkeerd eetgedrag af.

Daarom sloeg ik meteen na het afstuderen een ander pad in. Ik verschoof de focus van ‘wat eten we’, meer naar 'waarom eten we'. En met succes! Als diëtiste ben ik me gaan focussen op het afslanken op lange termijn. Kilootjes afvallen om ze later weer bij te komen dat is zinloos. Ik kies bewust voor het PowerSlim programma omdat het de motivatie erg hoog houdt.

Tenslotte val je vlot af elke week én mag je lekker eten! Daarna gaan we samen aan gewichtsbehoud werken op maat van de cliënt, heel wat thema's kunnen aan bod komen: etiket lezen, op vakantie gaan, feestdagen trotseren, emotie eten, etc.

Door de combinatie van het PowerSlim programma en de focus op gewichtsbehoud op lange termijn heb ik de ideale combinatie gevonden. Een combinatie van lekker eten, vlot afvallen, met het gezin aan tafel kunnen, uit eten kunnen gaan én gewicht leren behouden achteraf.

Dat dit een succesformule is, hebben al heel wat cliënten kunnen ervaren! Toch blijft de belangrijkste vraag: 'Wat kan ik voor jóu betekenen?' Want elke cliënt heeft een eigen verhaal, eigen valkuilen en vraagt dus telkens om een andere aanpak.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>