Center van de maand februari 2019: Balance-Fit

1 februari 2019

In de maand februari is Balance-Fit het PowerSlim center van de maand. 

Ik ben Erna Jordens afslankcoach bij Balance-Fit in Aarschot en kampioen in diëten.

Ik heb ze echt allemaal uitgeprobeerd. Diëten is niet moeilijk, gewoon een klik in je hoofd maken en ervoor gaan. Het resultaat was er altijd, maar helaas nooit voor een lange tijd!

Totdat ik PowerSlim ontdekte en geleerd heb hoe mijn kledingmaat en gewicht te behouden. Ik kon én lekker eten, én met mijn gezin aan tafel gaan, én uit eten, én toch wekelijks gewicht verliezen!

Voordien had niemand me ooit uitgelegd hoe ik er nu precies moest voor zorgen dat ik niet elk seizoen kleren in een andere maat moest kopen. Hoe ik dat gewicht stabiel kon houden. Want dat is wat iedereen wil. Niet heel je leven op dieet zijn, maar een gezond aanvaardbaar gewicht behouden dankzij een gezonde levensstijl met af en toe je favoriete “guilty pleasure”!

Ik ben als coach gestart omdat ik hoop een inspirator te zijn voor iedereen die met zijn gewicht en gezondheid worstelt en er geen evenwicht in vindt. Jaren is dat mijn “lot” geweest, ik begrijp dus als geen ander deze lotgenoten.

Als coach probeer ik regelmatig wat ‘punch’ in mijn begeleiding te steken, mensen uitdagen om voor hun doel te gaan door nu en dan een ander accent te leggen. Omdat ik zelf gepassioneerd met eten bezig ben en de nieuwe trends die bij koolhydraatarm eten passen op de voet volg, post ik regelmatig nieuwe recepten op mijn Facebook pagina en website. Het doet me altijd deugd wanneer ik feedback krijg en deze nieuwe bereidingswijze in de smaak valt.

De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik PowerSlimmers zie veranderen, tijdens het traject dat we samen aangaan. Na enkele weken merk je dat ze gaan stralen, dat hun huid verandert door de gezonde voeding, dat hun figuur verandert en ze dank zijn de eiwitrijke PowerSlim producten weer een mooi gestroomlijnd figuur krijgen.

Maar de kers op de taart is toch wel dat dit hun allerlaatste dieet was. Want vanaf nu is dit hun nieuwe gezonde levenswijze geworden en blijven ze mits enige aandacht perfect in hun kledingmaat passen en blijft het cijfer op de weegschaal stabiel.

Dat is waar ik het voor doe en waardoor ik er zelf heel veel energie en voldoening uit haal, mijn motto is: “Eten is een noodzaak, bewust eten is een kunst!”

Spreekt het jou aan om dit traject samen met mij aan te gaan? www.balance-fit.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>