Center van de maand januari 2016: B-Well Harelbeke

19 februari 2016

Deze maand is instituut B-Well Harelbeke center van de maand februari. Een toonaangevend center op het gebied van huidverbetering, anti-aging en afslanken. Eigenaresse Patricia vertelt wat haar center zo uniek maakt.

Ik ben Patricia, schoonheidsspecialiste en PowerSlim-coach met een eigen instituut ‘B-Well’ te Harelbeke. B-Well is een volledig vernieuwd, trendy, hedendaagse schoonheidsinstituut dat gespecialiseerd is in huidverbetering, anti-aging en afslanken.

Reeds 5 jaar begeleid ik mensen om af te slanken met behulp van PowerSlim. Gezonde en evenwichtige voeding is een belangrijk onderdeel in onze hedendaagse maatschappij en maakt deel uit van een gezonde levensstijl. Het is niet voor iedereen gemakkelijk om hierin een perfecte balans te vinden!

Samen nemen we jouw eetgewoontes onder de loep en kijken we waar het fout loopt. Met behulp van PowerSlim en met natuurlijk een goede begeleiding help ik je op weg naar jouw gezonde, nieuwe levensstijl. Het is dan ook fantastisch om mensen elke week fitter en mooier te zien worden. Ze zijn trots en het zelfvertrouwen stijgt elke week.

Zelf heb ik het PowerSlim afslankprogramma gevolgd om te ervaren of dit werkelijk goed te combineren valt met een ‘sociaal leven’. En weet dan ook perfect dat elke man of vrouw het PowerSlim programma kan volgen ongeacht of je nu een groot gezin, een druk sociaal leven of onregelmatige werkuren hebt. Aan alles is een mouw te passen dankzij de lekkere, gezonde en gevarieerde producten van PowerSlim.

Het ruime assortiment van PowerSlim wordt door mijn klanten als zeer positief ervaren. Ze hebben geen hongergevoel en héél belangrijk, ze kunnen mee eten met het gezin!

Ondanks de haat-liefde verhouding die de meeste klanten hebben met de weegschaal, ervaren ze hun wekelijks bezoek bij mij als gezellig en motiverend. Ook buiten openingsuren ben ik bereikbaar via mail om uw vragen te beantwoorden of steun te bieden waar nodig. Ik geef mijn klanten heel wat tips mee om bijvoorbeeld de ‘gevreesde’ vakantieperiode of feestdagen goed door te komen, zonder dat ze in gewicht bijkomen. Ze leren op een gezonde manier genieten!

Omdat terugvallen in ‘oude gewoontes’ bij de meeste mensen hun grootste angst is, word je ook na het behalen van je streefgewicht nog 1 jaar gratis opgevolgd. Een gezond, evenwichtig eetpatroon is niet iets wat je even tijdelijk doet, het is een levensstijl. Dit gaat een stuk gemakkelijker als je ontdekt dat gezond eten ook heel lekker kan zijn.

Mijn doorgedreven aanpak, afgestemd op de individuele behoeften van de klant, zorgt voor een volgehouden succes!

Ik vind het super als mensen zelfvertrouwen krijgen en zich goed in hun vel voelen! Dat wil jij toch ook?

www.b-well.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Bridget Maasland, 45 jaar "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer