Center van de maand januari 2016: B-Well Harelbeke

19 februari 2016

Deze maand is instituut B-Well Harelbeke center van de maand februari. Een toonaangevend center op het gebied van huidverbetering, anti-aging en afslanken. Eigenaresse Patricia vertelt wat haar center zo uniek maakt.

Ik ben Patricia, schoonheidsspecialiste en PowerSlim-coach met een eigen instituut ‘B-Well’ te Harelbeke. B-Well is een volledig vernieuwd, trendy, hedendaagse schoonheidsinstituut dat gespecialiseerd is in huidverbetering, anti-aging en afslanken.

Reeds 5 jaar begeleid ik mensen om af te slanken met behulp van PowerSlim. Gezonde en evenwichtige voeding is een belangrijk onderdeel in onze hedendaagse maatschappij en maakt deel uit van een gezonde levensstijl. Het is niet voor iedereen gemakkelijk om hierin een perfecte balans te vinden!

Samen nemen we jouw eetgewoontes onder de loep en kijken we waar het fout loopt. Met behulp van PowerSlim en met natuurlijk een goede begeleiding help ik je op weg naar jouw gezonde, nieuwe levensstijl. Het is dan ook fantastisch om mensen elke week fitter en mooier te zien worden. Ze zijn trots en het zelfvertrouwen stijgt elke week.

Zelf heb ik het PowerSlim afslankprogramma gevolgd om te ervaren of dit werkelijk goed te combineren valt met een ‘sociaal leven’. En weet dan ook perfect dat elke man of vrouw het PowerSlim programma kan volgen ongeacht of je nu een groot gezin, een druk sociaal leven of onregelmatige werkuren hebt. Aan alles is een mouw te passen dankzij de lekkere, gezonde en gevarieerde producten van PowerSlim.

Het ruime assortiment van PowerSlim wordt door mijn klanten als zeer positief ervaren. Ze hebben geen hongergevoel en héél belangrijk, ze kunnen mee eten met het gezin!

Ondanks de haat-liefde verhouding die de meeste klanten hebben met de weegschaal, ervaren ze hun wekelijks bezoek bij mij als gezellig en motiverend. Ook buiten openingsuren ben ik bereikbaar via mail om uw vragen te beantwoorden of steun te bieden waar nodig. Ik geef mijn klanten heel wat tips mee om bijvoorbeeld de ‘gevreesde’ vakantieperiode of feestdagen goed door te komen, zonder dat ze in gewicht bijkomen. Ze leren op een gezonde manier genieten!

Omdat terugvallen in ‘oude gewoontes’ bij de meeste mensen hun grootste angst is, word je ook na het behalen van je streefgewicht nog 1 jaar gratis opgevolgd. Een gezond, evenwichtig eetpatroon is niet iets wat je even tijdelijk doet, het is een levensstijl. Dit gaat een stuk gemakkelijker als je ontdekt dat gezond eten ook heel lekker kan zijn.

Mijn doorgedreven aanpak, afgestemd op de individuele behoeften van de klant, zorgt voor een volgehouden succes!

Ik vind het super als mensen zelfvertrouwen krijgen en zich goed in hun vel voelen! Dat wil jij toch ook?

www.b-well.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>