Center van de maand januari 2019: The Coaching Corner

7 januari 2019

Mijn naam is Ann De Meyere, uw persoonlijke coach!

4 jaar geleden leerde ik zelf PowerSlim kennen. Tot de leeftijd van 45 had ik nooit  gewichtsproblemen gehad, tot ik plotseling op 2 jaar tijd 10 kg was aangekomen! Na verschillende bezoeken aan de diëtiste en dokter slaagde ik er maar niet in om deze overtollige kilootjes terug kwijt te geraken, tot ik PowerSlim leerde kennen!

Ik heb dus zelf ondervonden hoe doeltreffend PowerSlim wel kan zijn. Met PowerSlim was afvallen puur genieten en fun! Toen werd het voor mij duidelijk dat ik deze ervaring wou delen met anderen. 

Door mijn jarenlange ervaring in Personeelsbeleid en Coaching kan ik mijn passie voor mensen combineren met mijn passie voor gezonde voeding!

Als oprichtster en bezieler van The Coaching Corner in Halen staat bij ons de persoonlijke coaching centraal! Wij begeleiden jong en oud, maar wij hebben vooral veel ervaring in het begeleiden van vrouwen die graag de menopauze kilo’s willen verliezen. Onze ervaring leert ons dat vrouwen minder menopauze klachten ondervinden dankzij PowerSlim!

Mijn partner helpt dan weer sporters die hun prestaties willen verhogen door verlies van vetmassa en verhogen van spierkracht.

Dankzij onze professionele Tanita weegschaal krijgen onze klanten wekelijks het resultaat van hun volledige lichaamsanalyse mee naar huis. Op die manier zien ze week na week hoeveel vetmassa ze verliezen. Dit werkt extra motiverend!

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, bijna nog belangrijker dan het afslanken zelf, dat onze klanten hun eigen lichaam leren kennen. Wij leren hen wat het effect van koolhydraten is op hun gewicht. Dit is verschillend van persoon tot persoon, vandaar dat wij een persoonlijke aanpak steeds voorop plaatsen! Zo blijven onze klanten mooi op gewicht, ook na hun succesvolle afslankperiode!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wiltoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Kathleen van der Hijden, 39 jaar "Het eetdagboekje van Kathleen"

Nu ben ik een maand bezig en wow… wat gaat het goed. En dat gaat eigenlijk best makkelijk, ik houd me gewoon aan de ‘regels’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

div> div> div>