Center van de maand januari: À l’Etage

6 januari 2020

Deze maand is À l’Etage in Turnhout het PowerSlim center van de maand.

Ik ben Kristine Verstraete en je vindt me in hartje Turnhout, waar ik sinds maart 2010 À l’Etage uitbaat, mijn huidverbeteringsinstituut. Sinds geruime tijd ben ik ook PowerSlim coach en begeleid ik klanten naar een gezonde levenstijl en hun ideale gewicht.

Zelf ben ik 13 kilo afgeslankt met PowerSlim, op amper drie maanden tijd. Lekker en Bourgondisch eten gecombineerd met minder (lees: niet meer) sporten hadden zo hun effect en de kilo’s slopen er eerst onopgemerkt bij, en later netjes zichtbaar op de buikzone. Kleding paste niet meer fatsoenlijk en no-way-dat-ik-nog-een-grotere-maat-zou-aandoen. Ken je dat?

Na een periode van ergernissen - omdat het afvallen niet verliep zoals ik wou - was PowerSlim voor mij een fantastische ontdekking: een grote variatie aan producten, ik kon ‘gewoon’ eten (vlees, vis, groenten, brood, pasta, rijst, etc.), had geen nood aan extra’s en ook geen dipmomenten. De producten waren bovendien superlekker en er was zelfs chocolade! Het ging gewoon vanzelf... en de weegschaal tikte week-na-week een lager cijfer aan. Het feit dat je vetmassa verliest en spiermassa behoudt garandeert resultaten op lange termijn met correcte lichaamsverhoudingen. De eerste maand verloor ik al zo’n 5,5 kilo, de tweede maand 4,5 kilo en daarna de resterende drie.

Al heel snel besliste ik om ook anderen hiermee te helpen. Ik heb me toen verder verdiept in de materie en aansluitend de nodige aanvullende opleidingen gevolgd. Naast een uitgebreid aanbod in huidverbetering begeleid ik klanten tegenwoordig dan ook naar hun streefgewicht.

Doordat ik het PowerSlim programma ook daadwerkelijk heb gevolgd, begrijp ik de frustraties en de valkuilen die gepaard gaan met het behalen van ieders streefgewicht. De wekelijkse (gratis) coachinggesprekken zijn een mentale steun en belangrijk in het hele proces, want naarmate de kilo’s minderen verbetert ook het zelfvertrouwen. Bij het bereiken van het streefgewicht zijn we samen trots op het behaalde resultaat.

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.aletage.be of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@aletage.be of bel naar 0473 550 368.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer