Center van de maand juli 2018: Food 'n Style

3 juli 2018

Het verhaal van Food ’n Style begon nu bijna 7 jaar geleden. Wat daarvoor een hobby was – mensen ondersteunen en begeleiden tot ze weer lekker in hun vel zitten – is toen uitgegroeid tot een fulltime job. Omdat op den duur mijn toenmalige loopbaan niet meer te combineren was met mijn activiteit als voedingsconsulente, zette ik in januari 2012 de stap om volledig zelfstandig aan de slag te gaan.

Snel ondervond ik dat klanten met het klassieke voedingsadvies niet altijd even goed hun doelen behaalden. Ze wilden sneller resultaat zien en verloren daardoor de motivatie om vol te houden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier waarbij mensen lekker kunnen blijven eten en hun doelen bereikten. En die vond ik bij PowerSlim.

In januari 2014 werd ik PowerSlim coach en sindsdien heb ik al heel wat mensen bijgestaan op hun weg naar hun ideale ‘ik’.

Het succes van deze formule is overweldigend en het is ontzettend fijn om te zien hoe mensen openbloeien wanneer ze week na week een goed resultaat behalen.  De metamorfose van schuchter en onzeker tot zelfverzekerd en gelukkig is dikwijls opvallend.  Vaak hoor ik klanten zeggen: “Ik heb alles al geprobeerd en eindelijk heb ik iets gevonden dat écht werkt” of “Ik had dit al veel eerder moeten doen!”

Bij Food ’n Style hou ik graag de drempel voor de klant zo laag mogelijk. Hier wordt zelden gesproken over een “dieet”, het gaat hier eerder om een verandering naar een nieuwe en fitte levensstijl en PowerSlim is daarvoor de perfecte springplank!  Omdat ik mijn klanten in het begin wekelijks zie, bouw ik na verloop van tijd een leuke band op met hen. Ik ben hun vertrouwenspersoon en een individuele aanpak staat hier dus hoog in het vaandel. Ook na het behalen van hun doelen blijven klanten hier terecht kunnen voor tips en tricks om hun behaalde doel ook écht te behouden.

Ben jij dus nog op zoek naar een tof en gezond programma? Dan begeleid ik jou graag!  Samen maken we er een succesverhaal van!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marieta Cuijpers, 39 jaar "Ik ben het waard!*"

Ik ben erg blij dat ik gestart ben. Ik voel me goed en mooi, en dat ga ik zo houden! Dit ben ik en ik ben dit waard!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer