Center van de maand juli 2019: Studio Cher

1 juli 2019

Studio Cher in Deurne is deze maand het PowerSlim center van de maand juli 2019.

Ik ben Christina Baeyens, 42 jaar, getrouwd en mama van drie tienerdochters. Daarnaast run ik reeds 19 jaar schoonheidsinstituut Studio Cher.

Al sinds mijn tienertijd heb ik een haat-liefde verhouding met mijn weegschaal. Waardoor er door de jaren heen een reeks diëten passeerden.

In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met een koolhydraatarm dieet. Dit werkte super! De kilo’s verdwenen en ik had geen opgeblazen gevoel meer. Ik ging zelfs weer sporten met goesting.
Eén minpunt… het dieet bestond grotendeels uit shakes, en dit ging na een tijd vervelen. Ik wilde normaal voedsel en miste mijn brood, mijn pasta, etc.

Door mijn interesse en enthousiasme in alles wat met voeding, gezondheid en afslanken te maken heeft, merkte mijn zus regelmatig op dat “ik daar eigenlijk meer met moest doen”. “Mensen begeleiden en motiveren naar een gezond gewicht”. Maar Studio Cher was en is een bloeiende zaak en veel extra tijd was er niet meer over. In 2018 werd het Cher team versterkt door een extra schoonheidsspecialiste en plots kwam er weer wat tijd vrij in mijn agenda. Op dat moment werd ik gecontacteerd door PowerSlim… Dit kon geen toeval zijn.

Eerst testte ik, net zoals alle behandelingen en apparatuur bij Studio Cher, PowerSlim zelf uit. Wat een succes! Ik slankte in no-time af en voelde mij super! Maar nu hoefde ik mijn brood, pasta, chocolade en koekjes niet meer missen! PowerSlim heeft zo’n groot en uitgebreid assortiment aan producten dat ik (eerlijk waar) tot op de dag van vandaag nog steeds niet alles geproefd heb.

Begin december 2018 volgde ik de opleiding afslankconsulent bij PowerSlim en in januari 2019 startte Studio Cher met PowerSlim. Ik heb, naast schoonheidsverzorging, mijn tweede passie gevonden. Mensen motiveren, begeleiden, zelf receptjes uitproberen, het is echt mijn ding. Als schoonheidsspecialiste merk ik zelfs heel erg het positieve effect van koolhydraatarm eten op de huid!

Ondertussen ben ik ingeschreven bij Hogeschool Thomas More en start ik in september met een opleiding voeding- en dieetkunde. Zo vergaar ik nog meer kennis en kan ik een nog betere coach worden.

42 jaar, en weten wat je later wil worden ;-)

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer