Center van de maand juni 2019: Body-Update

3 juni 2019

PowerSlim center Body-Update in Essen is deze maand PowerSlim center van de maand juni 2019.

Ik ben Anja Knobel, 53 jaar, moeder van tweeling zonen van bijna 18 en gecertificeerd voedings- en sportcoach. Ik heb een kleinschalige afslank- en body-in-shape studio (4-6 personen) genaamd Body-Update, gevestigd in Essen België net over de grens bij Roosendaal.

In januari 2019 bestond Body-Update al weer 4 jaar! Ik wist niet goed waar ik toen aan begon, maar ging gewoon op mijn gevoel af. Dit eigenzinnige gevoel en mijn eigen afslankervaring, samen met hulp van de organisatie van PowerSlim brengt mij tot wat het nu is: een afslankstudio waar ruimte is voor een babbel, een traan, een goed gesprek met een goed resultaat voor mijn klanten tot gevolg.

Mijn partner was degene die zag dat ik rondliep met dit idee en heeft mij aangemoedigd om zelf een afslankstudio te starten. Zo gezegd zo gedaan, en zo is Body-Update ontstaan.

Alles heb ik in ons voormalig kantoor in huis gezet en ik ben begonnen. Zo kwam ik ook in contact met PowerSlim en leerde ik de organisatie en producten kennen.

PowerSlim heeft me een geweldige kans gegeven en het groeit gestaag. Dat kan ook niet anders, want als je eenmaal kennis maakt met de zeer lekkere en gevarieerde voeding van PowerSlim kun je niet anders dan enthousiast blijven. Een concept dat steeds weer met vernieuwde recepten en producten komt en waar je ook nog eens ca. 1-1.5kg per week mee afvalt, op een gezonde manier.

Door aandacht te hebben voor mens en gezonde voeding is PowerSlim inmiddels voor veel mensen hun beste keus geweest.

Uiteindelijk heb ik ook de bewegingsleer erbij gedaan, de voedingsacademie van PowerSlim en de Excellent Academie afgerond en zo ging Body-Update goed voorbereid de lucht in. Later kwam hier nog gecertificeerd EMS trainer bij.

Body-Update Essen heeft nu 2 TFM Cabines met infrarood, 2 Vacu apparaten met infrarood (step/fiets) en E-fit fitness apparatuur (18x efficiënter dan gewone fitness) en een forse lijst klanten, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De achtergrond kennen en wederzijds vertrouwen is de sleutel van het succes. Body-Update is niet het zoveelste commerciële center! U als klant staat op nummer 1. We houden het laagdrempelig in alles.

We starten met een persoonlijke kennismaking en op basis hiervan maken we een op maat gemaakt plan qua voeding en beweging wat bij u past als persoon. Dit plan is volledig gratis!

Dit plan samen met 2x per week een half uurtje sporten is dé combinatie.

De beste ervaring is om het zelf mee te maken en dat is dan ook precies wat ik heb gedaan.

Zelf alles ervaren en uittesten. Anders is het voor mij onmogelijk om enthousiast advies te kunnen geven. Ik heb zelf de toestellen uitgeprobeerd, ik ben zelf gaan PowerSlimmen en heb alles omgezet in een eigen center in Essen België. Twee van mijn klanten zijn zelfs ook campagne model voor PowerSlim België geweest.

Verder organiseer ik 2x per jaar een collectieve challenge waarbij de mensen elkaar vooraf leren kennen bij het ‘startschot’ en elkaar na 30 dagen terug zien bij een ‘afterparty’. Met altijd als onderdeel een sportief- en een eetelement. Een kookworkshop zit ook in het gamma, evenals een vrijblijvende probeer-sport-sessie, dual training etc. Waarbij de persoonlijke touch gewaarborgd blijft.

Iedereen is welkom!

www.body-update.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

div> div> div>