Center van de maand juni: Schoonheidsinstituut Isabelle

4 juni 2021

Gefeliciteerd Isabelle, jouw center is deze maand uitgeroepen tot het PowerSlim center van de maand juni ’21: Schoonheidsinstituut Isabelle in Bree.

“Mijn naam is Isabelle en sinds 1991 heb ik mijn eigen schoonheidsinstituut in Bree, waar ik mensen graag laat stralen en met een zalig gevoel naar huis laat gaan.

Daar schoonheid en zich goed voelen verder gaat dan alleen maar verzorgen, besloot ik in 2019 met PowerSlim te starten. Goed voelen en er goed uitzien begint aan de binnenkant, want wanneer je je goed in je vel voelt ga je stralen en kan je de wereld aan.

Mensen begeleiden, luisteren en mee hun doelen behalen is mijn grote drijfveer. Wekelijks benieuwd zijn naar naar de resultaten, hun verhalen en zelfs hun struikelblokken om dan fier te zijn wat ze behaald hebben, daar doe ik het voor!

PowerSlim is geen dieet maar een weg naar een gezonde levenswijze, gedragsverandering, bewegen, ontspannen en terug meer zelfvertrouwen krijgen in wie ze zijn. Dit doen we samen, want samen gaan we ervoor. Om mijn PowerSlimmers een extra duwtje in de rug te geven krijgen ze een leuke extra bij iedere 5 kg die ze afgevallen zijn.

Ook na het behalen van hun doel begeleid ik de mensen zeker nog een jaar na zodat het hervallen in oude gewoontes geen kans geeft.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende intake en ga voor een gezond en gelukkig leven. Liefs en wie weet tot snel!"

Kijk op www.isabelle-instituut.be voor meer informatie, of neem contact met me op via isabelle.meewis@telenet.be of 089 47 26 45.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer