Center van de maand maart 2016: Body Studio Maldegem

25 maart 2016

Bij Body Studio te Maldegem kan je terecht voor afslanken en sporten onder professionele begeleiding. Met veel enthousiasme leidt het team iedereen naar een gezondere levensstijl met minder kilo’s en meer energie! We feliciteren Body Studio met de titel PowerSlim center van de maand maart.

Steven Van de Walle, de oprichter, weet uit eigen ervaring dat afslanken met PowerSlim gelijk staat aan ‘succesvol afvallen met erg lekker eten’. Hij heeft ook ervaren dat het gewichtsverlies goed vooruit moet gaan, anders is de motivatie soms snel weg. Daarom heeft hij bewust gekozen voor het eiwitprogramma van PowerSlim die perfect zijn verwachtingen inlost.

Hoewel Body Studio de deuren nog maar pas opende in oktober 2015, vonden al heel wat mensen de weg naar de leuke, ruime en toch gezellige studio. Met een grote focus op begeleiding bij het sporten en afslanken is Body Studio snel uitgegroeid tot een succes!

Je kan er niet alleen terecht voor conditietraining, maar ook voor gerichte spieroefeningen op maat. Zodat je net kan werken op die plekken waar bij jou de ‘probleemzone’ zit. Deze oefeningen worden al liggend uitgevoerd in verwarmde afslankcabines, waardoor je de gewrichten en rug kunt ontlasten. In combinatie met het voedingsprogramma van PowerSlim, zetten al heel wat klanten verbluffende resultaten neer!

Ben je minder sportief, maar wil jij wel je gewicht onder controle krijgen, ook voor jou is er een mogelijkheid! Spring gerust even binnen en je krijgt er alle info en een vrijblijvende rondleiding.

www.bodystudio.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>