Center van de maand maart 2019: Be Free Slim

1 maart 2019

Ik ben Martine Janssen, afslankcoach bij Be Free Slim in Oudsbergen (Opglabbeek).

Jarenlang heb ik zelf geworsteld om mijn gewicht onder controle te krijgen door talloze diëten te proberen, telkens met resultaat, maar al snel ook het befaamde jojo effect. Dat wou ik niet meer... daarom ging ik op zoek naar een oplossing, een andere levensstijl die simpel vol te houden was, goed combineerbaar is met een gezinsleven én met een blijvend resultaat op lange termijn.

Voor mij was PowerSlim de oplossing, een duidelijk concept zonder shakes, met lekkere gevarieerde maaltijden en tussendoortjes en bovendien onder persoonlijke begeleiding van een coach. Dit gaf me de mogelijkheid om te blijven genieten van lekker eten en ondertussen toch mijn gewicht te houden.

Al snel kwam het besef dat ik niet de enige was die met dit probleem worstelde. Door mijn eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als je die begeleiding niet hebt.

Aangezien het in mijn aard ligt om mensen te helpen, heb ik een bewuste keuze gemaakt om de stap te zetten om zelf een coach te worden. Ik wil anderen de frustratie besparen die ik meegemaakt heb en hen succesvol op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Voor mij is elke klant een nieuwe uitdaging. 

Het samen bekijken van hun dagelijkse gewoontes en zo komen tot een gezonde levensstijl dat er voor zorgt dat ze hun streefgewicht behalen, blijft voor mij telkens een fantastische ervaring. Niet enkel op korte termijn, maar ook op lange termijn geeft deze nieuwe levensstijl een enorme meerwaarde. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften, maar samen komen we steeds tot een mooi resultaat!

Het geeft me dan ook enorm veel voldoening als ik mijn klanten zie veranderen, niet enkel het gewicht op de weegschaal maar ook hun zelfvertrouwen. Ze stralen gewoon als ze buiten gaan omdat ze zo’n  mooie resultaten boeken en perfect weten wat ze wel en beter niet eten en waarom. En al gaat het eens een weekje wat minder, dan sta ik voor hun klaar om hun weer te motiveren zodat ze vol goede moed terug verder doen.  

Uiteindelijk ben ik op het einde van de rit niet meer hun coach, maar een soulmate die ontzettend fier op hun is bij het bereiken van hun streefdoel.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>