Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand mei 2016: Body Concept Kaprijke

31 mei 2016

Reeds 8 jaar coacht Annick de Boes mensen in Kaprijke naar een gezond streefgewicht. Deze maand is haar center Body Concept benoemd tot PowerSlim center van de maand mei.

“Voordat ik begon met coachen had ik zelf al heel wat uitgeprobeerd om mijn eigen gewicht onder controle te krijgen. Ik besloot dan ook om niet alleen met mijn eigen ervaring aan de slag te gaan maar om ook een opleiding tot voedingscoach te gaan volgen. Gewapend met deze kennis ging ik aan de slag met Body Concept.”

Al snel werd Body Concept een totaalconcept, want naast voeding is beweging ook erg belangrijk. En die beweging moet op persoonlijk niveau afgestemd zijn, aldus Annick. “Daarom werk ik met Vacustep, Powerplate en fitness.” Body Concept staat garant voor beweging op maat.

“De combinatie PowerSlim en beweging is er nu 3 jaar. En de resultaten zijn verbluffend. Mijn klanten verliezen door dit totaalprogramma echt vetmassa en geen vocht of spiermassa. Het PowerSlim programma is goed vol te houden. Het ruime assortiment met de voortdurende aanbreng van nieuwe recepten en tips maakt het een smakelijk en eenvoudig traject.”

“Mijn focus als coach ligt bij de fase gewichtsbehoud en dit op lange termijn. Want afvallen is leuk, maar het blijvende resultaat, daar gaat het toch om?! Daarom steun ik mijn klanten door ‘dik en dun’, zoals het gezegde weergeeft. Ik begeleid hen naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. En als ze eens hervallen in oude en/of slechte eetgewoonten, dan weten ze dat ik hen ook weer op het juiste pad terugzet.

Ik ben meer dan een coach, ik ben een luisterend oor. Ik ga actief met mijn klanten op zoek naar de oplossing voor hun gewichtsprobleem. En dat is waarschijnlijk ook de sleutel tot het succes van Body Concept.” Ben jij het beu om je slecht in je vel te voelen door je gewicht? Ik zorg dat jij je weer goed in je vel gaat voelen, vol zelfvertrouwen. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0479/902517

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandy Suy, 47 jaar uit Meerhout "Mijn coach heeft mij weer doen stralen!*"

Ik wil mijn gewicht graag behouden en met de steun van mijn coach gaat dat mij zeker lukken.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer