Center van de maand mei 2017: She Fit's

31 mei 2017

Deze maand is She Fit's uit Gent PowerSlim center van de maand mei 2017!

Hallo,

Mijn naam is Els Duyshaver, diëtist en PowerSlim coach te Gent. Door mijn opleiding als diëtiste had ik al een expertise in voeding, maar ik ben daarnaast ook een gepassioneerde sporter. Ik breng heel wat uurtjes op mijn koersfiets door, dus de combinatie van beide heeft me altijd aangetrokken.

Door mijn opleiding als diëtiste en mijn interesse in gezonde voeding, ben ik gestart als PowerSlim coach. De keuze voor dit koolhydraatarm programma was snel gemaakt, want het concept van PowerSlim ligt volledig in lijn met mijn begeleiding op maat. Tenslotte wil jij (snel) resultaat. En je wil vooral vetmassa verliezen, want die stoort jou. Als professional vind ik het dan weer belangrijk dat je spiermassa behouden blijft, want alleen zo kan je resultaten op lange termijn realiseren en blijft je lichaam in topconditie. Bovendien gaan we voor een blijvend resultaat door de intensieve coaching.

Ruim een jaar geleden ben ik met PowerSlim begeleiding gestart bij She Fit’s te Gent. She Fit’s onderscheidt zich van andere sportcentra door hun persoonlijke aanpak. Dit leunt helemaal aan bij mijn aanpak in de begeleiding van mensen op gebied van voeding. Ik was dan ook snel overtuigd om me binnen deze toffe sportclub te vestigen. Samen begeleiden we mensen op een persoonlijke manier naar hún doel: ik begeleid hen om op een gezonde manier hun streefgewicht te behalen, Cynthia en Annelien ondersteunen met sportbegeleiding op maat. De combinatie tussen bewegen en gezonde voeding is de ideale basis om jouw gewicht en gezondheid in evenwicht te houden. Natuurlijk mag je ook voor PowerSlim begeleiding bij ons binnenwandelen, zonder dat je bij She Fit’s komt sporten!

Hoe ik dan te werk ga?
Samen met mijn klant stel ik een persoonlijk plan op, vervolgens werken we naar het streefgewicht. Tijdens het wekelijks consult kijken we samen naar de resultaten en sturen we bij waar nodig. Wat erg opvalt is dat klanten echt gemotiveerd zijn om door te bijten. Dankzij de goede resultaten blijven ze gemotiveerd. Ik hoor achteraf wel eens dat ze met een bang hartje tot bij mij kwamen de eerste keer, maar na een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben ze er alle vertrouwen in. Ze hebben niet het gevoel dat ze naar ‘de diëtiste’ moeten, alsof het een straf is. Integendeel, hoewel ‘diëten’ niet meteen klinkt als fun, maken wij toch heel wat plezier tijdens die wekelijkse gesprekken. Ik bouw een waardevolle relatie op met hen. Mijn doel is bereikt als zij hun doel bereikt hebben: hun streefgewicht behalen. Hier haal ik als coach ongelofelijk veel voldoening uit!

Bij mij staat de klant en de individuele begeleiding centraal. Samen met mijn collega's van de fitness steunen en motiveren we iedereen om de weg naar een gezonde levensstijl in te slaan. Iedereen is anders, dus coachen we iedereen persoonlijk.

Samen staan we sterk!

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.dieetelsduyshaver.be, duyshaver@gmail.com of 0473-260189! 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>