Center van de maand mei 2019: House of Balance

2 mei 2019

Deze maand is House of Balance in Tremelo PowerSlim center van de maand mei.

De opstart van House of Balance enkele jaren geleden, liet mij toe om enkele van mijn passies te combineren. Namelijk de zoektocht naar gezonde voeding en dito levensstijl. Daarbij kruiste ik de wegen van PowerSlim. Hun expertise, enthousiasme en het uitgebreide assortiment aan kwaliteitsvolle producten spraken mij enorm aan, en deden mij besluiten om met hen in zee te gaan. Van deze beslissing heb ik nog geen moment spijt gehad, integendeel. Het is zeer aangenaam werken met een partner die kwaliteit en innovatie zo hoog in het vaandel draagt.

Wat voor mij bij het coachen op de eerste plaats komt, is het persoonlijk contact met de klant. House of Balance is zeker niet het grootste PowerSlim center dat momenteel actief is, maar daar schuilt net haar sterkte. Hierdoor ben ik in staat om elke klant persoonlijk bij te staan en te adviseren. Ik ben steeds bereikbaar via mail of sms, dit zelfs na het coachen. Er zijn voor mijn klanten, is de rode draad door het hele project. Ze mogen nooit het gevoel hebben om alles alleen te moeten doen. Coachen is voor mij veel meer dan louter voedingsadvies leveren. Mensen motiveren vind ik de sleutel tot een succesvolle begeleiding.

Persoonlijk haal ik de grootste voldoening uit de metamorfose die klanten ondergaan bij het doorlopen van de fases. Gewichtsverlies is niet enkel merkbaar op de weegschaal, doch gaat tevens gepaard met een verhoogd zelfvertrouwen en laat mensen zich tevens fysiek beter voelen. De klant week na week zo te zien evolueren, daar doe ik het voor.

Tot slot besteed ik veel aandacht aan wat er na het coachen gebeurt. Uiteindelijk is het de bedoeling om het streefgewicht te behouden. Mensen kunnen mij steeds bereiken voor bijkomend advies en raad.

Wil je meer weten? Kijk op www.houseofbalance.be en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>