Center van de maand november 2018: Figuurcoach

1 november 2018

Ik ben Diëtiste Marieke van den Borne en ben eigenaresse van Figuurcoach in Brasschaat. 

Reeds 20 jaar de stok achter de deur voor klanten die zich niet goed in hun vel voelen en overtollige kilo's willen kwijtspelen.

Als klanten bij mij komen, krijgen ze volledig aangepaste eetschema's mee naar huis.

Helaas zijn er heel veel mensen die al zoveel geprobeerd hebben, van allerlei diëten, medicatie tot operaties toe, maar niet meer kunnen afvallen met aangepaste gezonde voeding.

Klanten spreken vaak -terecht- over teleurstellende ervaringen met dieetformules, maar het Powerslim programma sprak me wél aan. Ik heb zelf de proef op de som genomen en was overtuigd.

Powerslim is er voor mensen die gewicht willen verliezen en daar geen maanden mee bezig willen zijn, maar snel en vooral blijvend resultaat willen.

Ik ben enorm gemotiveerd om ze naar hun streefdoel te begeleiden. Het is belangrijk dat je gewicht blijft dalen, anders is het makkelijk om je motivatie te verliezen en het op te geven.

Eens ze dat gehaald hebben, ben ik super trots en dan wil ik natuurlijk dat ze op gewicht blijven.

Vandaar dat mijn klanten het jaar nadien nog maandelijks op controle komen bij mij. Ik weeg hen en geef ze de tips & tricks mee, om niet te hervallen in oude gewoonten.

Klanten kunnen ook begeleid sporten bij mij. Als personal coach werken we aan het verstevigen op de plaatsen waar alles wat losser begint te zitten. De combinatie van een goed dieet & regelmatig gericht sporten werkt heel goed.

Op die wijze ben ik een motivator en stok achter de deur voor mijn klanten om hen na de “quick fix” blijvend op een gezond gewicht te houden. Gepersonaliseerde begeleiding met een glimlach!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer