Center van de maand november: Healthy cooking @ home

1 november 2019

Deze maand is Healthy cooking @ home in Beveren-Waas het PowerSlim center van de maand.

Ik ben Christel Lambrechts, je voeding en afslankcoach bij Healthy cooking @ home gevestigd in Beveren-Waas.

Toen er vorig jaar de mededeling kwam dat de kledingwinkel waar ik werkte ging sluiten, was de beslissing snel genomen om mijn eigen zaak op te starten. In 2013 had ik reeds een opleiding gevolgd als afslankconsulent en ben ik mij ook gaan verdiepen in de gezonde keuken. Met mijn passie voor koken durf ik wel te zeggen dat ik ondertussen redelijk wat ervaring heb die ik graag deel en doorgeef aan mijn klanten. Daarom heb ik bewust voor de naam Healthy Cooking @ home gekozen.

Mensen helpen en begeleiden naar een bewustere levensstijl want dat is waar het om gaat, je bewust worden dat het beter kan en dat dit voor iedereen mogelijk is. Ik geniet ervan als mensen nieuwe ingrediënten ontdekken of nieuwe bereidingen. Zelf volg ik de nieuwe trends en foodies op de voet en test hun gerechten uit met veel plezier en passie.

Je levenswijze veranderen gebeurt niet onmiddellijk, dat vraagt tijd. Ook is het niet makkelijk om je eetgewoonten direct om te gooien en daar kan je best wat begeleiding bij gebruiken. Toen ik PowerSlim leerde kennen zag ik onmiddellijk de mogelijkheden hiervan. Wat mij zo aansprak was dat het een kantklaar concept is waar je een goede dagindeling hebt wat eetmomenten betreft. En dat je ook nog eens recepten en een boodschappenlijst voorhanden hebt. Want laat dat nu juist hetgeen zijn waar de meesten het moeilijk mee hebben, zelf een menu samenstellen, de juiste inkopen doen en regelmaat in het eetpatroon aanbrengen. Het is ook nog goed te combineren met gezin en werk.

Als coach doet het mij deugd te zien hoe mensen veranderen en hun doelen bereiken. Tijdens de weegmomenten is er altijd ruimte voor een leuke babbel. Om je een idee te geven van wat voor coach ik ben, laat ik graag Micheline aan het woord : “Wel beste coach, je hebt een luisterend oor en vangt dan ook de kleinste details op van jouw klant. Je geeft een richting aan van hoe het moet, maar geeft ons ook de vrijheid om zelf te experimenteren, om ons doel te halen. Je laat ons ook inzien voor wat het allemaal goed is, betreffende onze gezondheid en vooral wat er absoluut niet kan. Je staat altijd klaar voor ons probleempje en je bent altijd zeer positief ingesteld en concreet. Wat je ook een goede coach maakt is je opbouwende kritiek als het nodig is. Je goede tips en tricks zijn zeer gewaardeerd.”

Daar doe je het gewoon voor :) 

Had je graag een afspraak of gewoon meer informatie? Neem dan zeker contact met mij op via mijn website: www.healthycooking.be of mail naar healthy.cooking.home@gmail.com  

Alle glorie komt van durven te beginnen!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>