Center van de maand oktober 2017: Body-Balans

24 oktober 2017

Deze maand is Body-Balans in Wechelderzande het PowerSlim center van de maand oktober 2017.

In oktober 2009 ben ik begonnen met mijn afslankstudio Body-Balans, bij de start was mijn center vooral gericht op beweging.

Gaandeweg merkte ik dat mijn klanten ook wat kilootjes kwijt wensten te spelen. In november 2015 kreeg ik de kans om met het afslankprogramma van PowerSlim te beginnen. Ik had al gemerkt dat bij heel wat mensen een klassiek voedingsschema niet goed werkte, hun gewicht daalde amper. Dus ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan. Ondertussen is er alweer 2 jaar voorbij gevlogen, maar ook heel wat kilootjes ‘vlogen de deur uit’. Ik ben best trots op de mooie resultaten die mijn klanten hier behalen!

Door de goede opleidingen die ik van PowerSlim krijg, kan ik mijn klanten een persoonlijke begeleiding aanbieden om hun doelen te bereiken. Tijdens de wekelijkse consulten kijken we terug op de voorbije week en maken we een evaluatie. Afhankelijk daarvan kunnen we aanpassingen aanbrengen naar de volgende week toe. Eens ze hun doel behaald hebben, gaan we over op het gewichtsbehoud-programma, om ervoor te zorgen dat de resultaten behouden blijven. Dat vinden we minstens even belangrijk!

Bij Body-Balans komen de klanten terecht in een familiale sfeer. Dit zorgt ervoor dat ze zich meteen op hun gemak voelen. En zo voel ik mij als coach ook als een vis in het water. Geen afstandelijke, onpersoonlijke fitness-ruimte, maar een kleinschaligere gezellige ruimte waar je in privé-sfeer kan sporten, elk op zijn eigen tempo en niveau.

Het geeft me enorm veel voldoening als de mensen met een “smile” vertrekken en er weer met volle moet tegenaan gaan.*

Wil je ook meer te weten komen over het slanker worden bij Body-Balans? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 0470/09.92.85 of body-balans@telenet.be

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>