Center van de maand oktober 2018: Cindy de Baets

9 oktober 2018

In de maand oktober 2018 is Cindy de Baets PowerSlim center van de maand. 

Hallo, mijn naam is Cindy. Ik ben de trotse mama van 4 kindjes. In 2015 nam ik dan ook de beslissing om fulltime PowerSlim coach te worden. Met 4 kleine kindjes uit huis werken is niet altijd zo evident vandaar dat mijn eigen afslankingspraktijk bij mij thuis ideaal is.

Voorheen gaf ik reeds een aantal jaren traditioneel voedingsadvies maar merkte ik op dat mensen niet altijd tevreden waren. Problemen zoals weinig variatie in de voeding en niet kunnen snoepen, kwamen vaak terug.

Door het volgen van het PowerSlim programma merk ik op dat mijn klanten nu veel gemotiveerder zijn. Ze vinden het fijn om het programma te volgen met een ruim aanbod aan producten. De lekkere tussendoortjes zijn trouwens heel geliefd bij een groot deel van mijn klanten.

Wanneer klanten hun doel behaald hebben, kunnen ze nog altijd bij mij op de praktijk terecht voor een jaar lang begeleiding, wat ik heel belangrijk vind. Zo worden ze vaak geconfronteerd met heel veel gelegenheden zoals feestdagen, verjaardagen, winter/zomer. Samen gaan we dan op zoek naar oplossingen zodat ze dit in de toekomst kunnen vermijden.

Ik vind het heel fijn om PowerSlim coach te mogen zijn vooral omdat ik vaak ook als een “goede vriendin” wordt beschouwd. Het familiale karakter binnen de praktijk vind ik dan ook heel belangrijk. Vaak komen mensen hier heel onzeker naar toe en zie ik ze volledig openbloeien. Het feit dat ik dit elke dag mag verwezenlijken en echt mensen kan helpen, is de drijfveer waarom ik dit elke dag met zoveel passie en enthousiasme doe!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer