Center van de maand oktober 2018: Cindy de Baets

9 oktober 2018

In de maand oktober 2018 is Cindy de Baets PowerSlim center van de maand. 

Hallo, mijn naam is Cindy. Ik ben de trotse mama van 4 kindjes. In 2015 nam ik dan ook de beslissing om fulltime PowerSlim coach te worden. Met 4 kleine kindjes uit huis werken is niet altijd zo evident vandaar dat mijn eigen afslankingspraktijk bij mij thuis ideaal is.

Voorheen gaf ik reeds een aantal jaren traditioneel voedingsadvies maar merkte ik op dat mensen niet altijd tevreden waren. Problemen zoals weinig variatie in de voeding en niet kunnen snoepen, kwamen vaak terug.

Door het volgen van het PowerSlim programma merk ik op dat mijn klanten nu veel gemotiveerder zijn. Ze vinden het fijn om het programma te volgen met een ruim aanbod aan producten. De lekkere tussendoortjes zijn trouwens heel geliefd bij een groot deel van mijn klanten.

Wanneer klanten hun doel behaald hebben, kunnen ze nog altijd bij mij op de praktijk terecht voor een jaar lang begeleiding, wat ik heel belangrijk vind. Zo worden ze vaak geconfronteerd met heel veel gelegenheden zoals feestdagen, verjaardagen, winter/zomer. Samen gaan we dan op zoek naar oplossingen zodat ze dit in de toekomst kunnen vermijden.

Ik vind het heel fijn om PowerSlim coach te mogen zijn vooral omdat ik vaak ook als een “goede vriendin” wordt beschouwd. Het familiale karakter binnen de praktijk vind ik dan ook heel belangrijk. Vaak komen mensen hier heel onzeker naar toe en zie ik ze volledig openbloeien. Het feit dat ik dit elke dag mag verwezenlijken en echt mensen kan helpen, is de drijfveer waarom ik dit elke dag met zoveel passie en enthousiasme doe!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer