Center van de maand september 2018: B-Well Harelbeke

6 september 2018

Ik ben Patricia, gehuwd en trotse mama van 2 tieners. Sinds 2006 heb ik mijn eigen instituut B-Well te Harelbeke. Door mijn passie om iedereen een gezonde huid en lichaam te geven heb ik mij verder gespecialiseerd in huidverbetering en afslanken. Een gezonde huid begint immers van binnenuit!

Reeds 8 jaar begeleid ik klanten naar een gezond gewicht en een evenwichtig eetpatroon! Afvallen en op gewicht blijven is niet altijd even gemakkelijk, maar met het PowerSlim afslankprogramma en mijn persoonlijke begeleiding help ik je op weg naar jouw gezonde, nieuwe levensstijl. Samen bekijken we jouw eetgewoontes en kijken we waar het fout loopt. Tijdens de wekelijkse weegmomenten motiveer ik je en krijg je handige tips voor moeilijke momenten zoals feestdagen, uitjes, vakantie, etc... Voor alles is er een gezonde oplossing! Het PowerSlim afslankprogramma is perfect combineerbaar in een gezin en een druk sociaal leven.

Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je nog één jaar lang begeleiden, samen gaan we voor een blijvend resultaat. Na een volledig jaar hebben we alle seizoenen, verjaardagsfeestjes, feestdagen en vakanties gehad en ben je helemaal klaar om deze nieuwe levensstijl aan te houden!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een volledige bodyscan via 056/710789 of mail naar info@b-well.be.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>