Center van de maand september 2019: Jessified Health

3 september 2019

Jessified Health in Zonhoven is deze maand het PowerSlim center van de maand september 2019.

Hallo, ik ben Jessica, diëtiste en body&mind coach bij Jessified Health.

Zelf heb ik meer dan tien jaar lang geworsteld met mijn gewicht en de relatie tot eten en mijn lichaam. Ik was een levende jojo en slaagde er maar niet in op een evenwichtige manier te eten en leven. Toen ik een aantal jaar geleden eindelijk een evenwicht had gevonden, wilde ik deze herwonnen vrijheid maar al te graag delen met anderen. Hoewel het geen gemakkelijk parcours was, schoolde ik me om tot diëtiste. Ik combineerde mijn job als informaticus met de studies voeding- en dieetkunde, volgde een opleiding tot mind coach en certificeerde me ondertussen ook tot NASM Personal Trainer.

Toen ik mijn eigen praktijk startte merkte ik al gauw dat ik toch nog een stukje van de puzzel miste. Een groot deel van mijn cliënteel bleek het erg moeilijk te hebben om alle adviezen in de praktijk om te zetten. Hoe komt het dat we goed genoeg kunnen weten wat we moeten doen, maar het soms toch zo moeilijk vinden om dit in de praktijk om te zetten?

Ik verdiepte me in de psychologie en vond bij ACT (Acceptance and Commitment Therapy) allerlei manieren om mensen nog beter te begeleiden tot een duurzame gedragsverandering. Intussen volg ik dan ook een postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Bij mij krijgt dus ook het mentale stuk de nodige aandacht. Ik leer je bepalen wat je écht belangrijk vindt. Ik help je ontdekken welke situaties, gedachten en gevoelens soms leiden tot het eten van dingen die niet zo handig zijn als je wil afvallen. En ik leer je vooral hoe je ondanks alles toch een eigen keuze kan maken. Ik help je om voluit te leven én oprecht te kiezen voor datgene wat je dichter brengt bij je doel. 

Ik startte met PowerSlim omdat ik begrijp hoe motiverend het is om op een vlotte manier je gewicht te verliezen. De resultaten zijn veel beter dan je met reguliere voeding kan bekomen en bovendien heb je dankzij alle lekkere producten niet het gevoel dat je je alles moet ontzeggen. Sinds ik met PowerSlim werk, haal ik nog meer voldoening uit mijn werk. Mijn cliënten zijn blij met hoe vlot alles gaat en dat is enorm inspirerend. 

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.jessifiedhealth.bel of neem contact op via jessica@jessifiedhealth.be of 0475/377841. 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>