Winkelwagen
Terug
1 september 2020

Center van de maand september: Elegantia

Deze maand is Elegantia in Herent het PowerSlim center van de maand september 2020. Gefeliciteerd!

Deze maand is Elegantia in Herent het PowerSlim center van de maand september 2020. Gefeliciteerd!

Reeds 12 jaar heb ik mijn schoonheidssalon in Herent. Dit is dan ook echt mijn grote passie. Hoe heerlijk is het niet om mensen te verwennen en zich goed te laten voelen in hun vel?

Het is gewoon elke keer opnieuw een heerlijk gevoel om dit voor mijn klanten waar te maken.

Ook voor mezelf haal ik hier super veel voldoening uit. Vandaar dat ik nog geen dag spijt heb dat ik begonnen ben als schoonheidsspecialiste en voedingscoach.

Wat nu eigenlijk de reden is dat ik ben begonnen 6 jaar geleden als voedingscoach? Zelf had ik ook al een paar jaar last van extra kilo's. Ik heb heel wat geprobeerd om hier vanaf te komen, maar niemand kon mij echt helpen om me een nieuwe levensstijl aan te leren. Ik vond het ook altijd lastig om voldoende te variëren in mijn maaltijden. Maar niemand kon me helpen met recepten die me hielpen om op gang te komen en meer inspiratie te krijgen om gezond te gaan koken. En toen kwam ik PowerSlim tegen, waar je super veel en gemakkelijke, koolhydraatarme recepten hebt. Dit helpt je echt heel goed om je nieuwe levensstijl gemakkelijker toe te gaan passen.

Ik wil graag voor mijn klanten een goede voedingscoach zijn, die juist wel die belangrijke begeleiding en tips geeft. En hun te steunen bij hun ups en downs. Omdat ik weet dat dit heel belangrijk is. Meer en meer merk ik dat klanten zich niet goed in hun vel voelen of weinig energie hebben en dit hun gaat belemmeren in hun dagelijks leven. Samen met mijn klanten ga ik ervoor om samen hun doel te bereiken en meer energie te gaan krijgen.

Ik merk dat mijn klanten het fijn vinden dat ik kan spreken uit eigen ervaring. Ik weet dat vermageren niet altijd vanzelfsprekend is en probeer mijn klanten op een zo goed mogelijke manier te begeleiden. Samen sta je altijd sterker dan alleen!

Wil je graag wat meer informatie over hoe ik je kan helpen PowerSlim? Neem dan gerust een kijkje op www.elegantia-schoonheidssalon.be of stuur een e-mail naar elegantia@telenet.be

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Terug naar overzicht