Een gezondere versie van jouw favoriete fastfood maaltijd!

18 juli 2018

Herken je dat? Dat je soms ontzettend veel zin hebt in iets ongezonds. Je kunt alleen maar denken aan een pizza of een lekker frietje met. Maar wist je ook dat er van fastfood vaak ook een gezonde variant te maken is? Wij hebben genoeg lekkere ideeën voor je. En de meeste daarvan zijn zelfs al geschikt vanaf fase 1!

Turkse pizza (fase 1)

We hebben een heerlijk recept van een Turkse pizza met pittige rundertartaar, tomaten, paprika. Gewoon geschikt voor fase 1! Dat is nog eens onbezorgd genieten.

Turkse pizza

Broodje hamburger (fase 1)

Een lekker broodje hamburger maar dan op een knapperige meerzaden bolletje van PowerSlim. Lekker met wat sla, tomaat, rode ui en mayonaise!

Knapperig broodje hamburger

Pannenkoeken

Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie

Niet moeilijk en ook de kids zijn er gek op! Pannenkoeken. Zoet of hartig. Je maakt een zoete pannenkoek gemakkelijk zelf, van de PowerSlim pannenkoek met een beetje kaneel en de PowerSlim karamel-zeezout stroop. 
Ga je liever voor de hartige variant? Maak dan eens deze lekkere gevulde pannenkoek met champignons, spinazie en kruidenkaas light.

 Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie

Pannenkoek met gebakken karamelappeltjes en karamel-zeezout stroop

Toch liever zoet? Dan is deze pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel-zeezout stroop een echte aanrader. Zit je nog niet in fase 2, laat dan de appeltjes achterwege en geniet bijvoorbeeld tijdens het ontbijt van een lekkere pannenkoek met de PowerSlim karamel-zeezout stroop.

Pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel zeezoutstroop

Frietjes

Aardappelen staan er bekend om een bron van koolhydraten te zijn, maar wie zegt dat je friet per se maakt van aardappelen? Wist je dat knolselderij een prima alternatief is om lekkere frietjes van te maken. Gek op Fish and chips? Dan moet je deze kabeljauwburger met friet van knolselderij (fase 2a) zeker eens proberen!

https://www.powerslim.nl/koolhydraatarme-recepten/kabeljauwburger-met-friet-van-knolselderij-40801

Naast knolselderij zijn er ook nog veel andere groenten waar je frietjes van kunt maken. Bijvoorbeeld aubergine, courgette en vanaf fase 3 zoete aardappel. Lees de recepten van vier groentefrietjes hier.

Nacho ovenschotel

Een heerlijke nacho schotel maak je met de PowerSlim tortilla chips kaas. Zet deze schotel met nacho’s, tartaar, paparika, tomaat, rode ui, olijven en zuivelspread voor 10 minuten in de oven en je hebt een heerlijke nacho ovenschotel!

Nacho ovenschotel

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Monique Geraets, 48 jaar "Ik leer op een andere manier te koken en eten*"

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik weet nu hoe ik een etiket moet lezen en hoe ik anders kan koken. Ik zit nu in de stabilisatiefase en dat gaat heel goed.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>