PowerSlim center van de maand april 2018: A-Linea

3 april 2018

Ik ben Ann, jouw persoonlijke PowerSlim coach in Linden en Leuven. Ik ben apotheker van opleiding en een 7-tal jaar geleden ben ik, in mijn eigen zoektocht naar het ‘ideale lichaamsgewicht’, aan een bijscholing tot afslankingscoach begonnen. In het begin gaf ik uitsluitend voedingsadvies maar al snel kwam de vraag naar een ‘eenvoudiger te volgen’ afslanksysteem.

Ik wilde absoluut niet werken met een streng, vloeibaar programma waarbij men niets bijleert, maar een systeem waarbij gezonde voeding centraal staat en de nadruk ligt op een langdurige verandering in eet- en levensstijl. Lekker, gezond en natuurlijk eten en toch afvallen én nadien mooi op gewicht kunnen blijven heeft mij uiteindelijk voor PowerSlim doen kiezen.

Wat ons centrum bijzonder maakt is dat wij onze klanten héél persoonlijk begeleiden. Iedereen is uniek, met zijn eigen verhaal, onzekerheden en valkuilen en vraagt dus ook een unieke aanpak. Wij staan daarom ook steeds naast onze klant bij elke stap die hij of zij neemt. Wij zijn daarom ook steeds bereikbaar en bieden steun als het even wat moeilijker gaat…

Wij blijven motiveren omdat wij wéten dat als ze volhouden, ze er ook zullen komen. Wij geven nooit op en doen ons uiterste best om onze klanten te helpen hun doel te bereiken.

Wij maken er dan ook een erezaak van om onze mensen ook nadien, in hun gewichtsbehoud, te blijven begeleiden. Het is voor ons een echte missie om onze mensen slank, fit en gezond te maken én te houden en blijven daarom ook steeds ter beschikking van onze klanten en dát…wordt enorm geapprecieerd!

Als je onze klanten vraagt waarom ze voor ons kiezen antwoorden ze: omdat je zo positief bent; omdat we steeds supergemotiveerd bij jou buitenstappen; omdat je aanpak zo anders is; omdat je ons begrijpt; omdat je ons verdriet en ons geluk deelt; omdat je luistert naar ons verhaal; omdat je rekening houdt met onze valkuilen; omdat je tijd voor ons maakt; omdat je zoveel interessante kennis deelt; omdat je onze ‘buddy’ bent in deze strijd...en daar…word ik nu ontzettend gelukkig van! 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>