Winkelwagen
Terug
1 oktober 2019

PowerSlim center van de maand: Sillueta

Bij mij groeide een enorme interesse om ook te starten als PowerSlim coach. Ik wilde ook andere mensen verder helpen.

Deze maand is Sillueta in Leopoldsburg het PowerSlim center van de maand oktober 2019.

Mijn naam is Davine Aerts, ik ben 29 jaar en mama van een zoontje Leroy. Op school volgde ik de opleiding Onthaal & Public Relations, wat maakt dat ik graag met mensen werk en jullie met open armen onthaal. Mijn passie groeide uit naar lichaam & schoonheid waarin ik mij verder heb verdiept en met succes enkele jaren geleden een schoonheidsinstituut ben gestart.

Zelf ben ik altijd bezig geweest met mijn gewicht en gezonde voeding, ik probeer dit dan ook zo goed mogelijk door te geven aan mijn gezin. Na mijn zwangerschap kreeg ik de extra kilo’s er moeilijk af. Zo ben ik bij Anneleen van Sillueta in Tessenderlo terecht gekomen en ontdekte ik het programma PowerSlim. Samen met haar lukte het mij om van die zwangerschapskilo’s af te geraken.

Ik heb voor PowerSlim gekozen omdat ze een heel gevarieerd aanbod hebben. Het is niet alleen een afslankprogramma maar er wordt ook opvolging aangeboden gedurende een jaar wanneer je op gewicht bent. Alsook leer je wat een gezonde levensstijl is en op een gezonde manier toch lekker koken.

Het leuke vind ik dat tijdens de moeilijke periodes, zoals Kerstmis en Pasen, PowerSlim tijdelijk vervangende producten aanbiedt om je door de moeilijke periodes te helpen. Voor alles is er een oplossing. Ook het continu vernieuwend aanbod gaf mij een super motiverend gevoel.

Tijdens het volgen van het programma en door mijn huidige achtergrond als schoonheidsspecialiste, waar ik ook al lichaamsbehandelingen aanbood, was ik helemaal gefascineerd door PowerSlim. Bij mij groeide een enorme interesse om ook te starten als PowerSlim coach. Ik wilde ook andere mensen verder helpen. Ik ben met mijn vroegere coach een samenwerking aangegaan, ik heb me bijgeschoold in voeding & gewicht en zo is Sillueta 2 in Leopoldsburg tot stand gekomen.

Doordat ik zelf ook aan de andere kant heb gezeten van het PowerSlim verhaal maakt dit mij een coach die de twee kanten kent en dat zorgt dat ik je op elk moment heel goed begrijp. Verder ben ik een jonge actieve coach, die streng maar rechtvaardig is. Klanten vertellen vaak dat ze mij als coach wekelijks nodig hebben, dat het hun anders nooit gelukt zou zijn hun doel te behalen. Dit is natuurlijk super om te horen en zorgt ervoor dat ik mijn job elke dag vol passie en enthousiasme doe!

Meer informatie? Of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Kijk dan op: www.sillueta.be

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht