PowerSlim center van de maand: The Healthy Store

25 oktober 2019

Deze maand is The Healthy Store in Lommel het PowerSlim center van de maand.

Mijn naam is Dunja en sinds 1,5 jaar ben ik de gelukkige die als coach en store manager talloze klanten begeleid en heb mogen begeleiden, op weg naar een gezondere levensstijl en naar hen ideale gewicht. Dit doe ik met veel passie en liefde voor het vak in The Healthy Store in Lommel.

Sport was altijd al mateloos boeiend voor mij maar al snel kwam daar de passie voor voeding bij. De combinatie kan in een ieders leven zoveel extra’s toevoegen!

Toen ik in mei 2017 Mieke van The Healthy Store leerde kennen was het vrij snel duidelijk. Twee enthousiaste, gepassioneerde coaches met dezelfde visie en de neuzen dezelfde kant op. De klik was er meteen. Wij stonden meteen ‘aan’ en wilden samen knallen!

Op dat moment coachte ik enkel nog in de sportbranche, waar je ook veelal met voeding te maken krijgt waardoor ik me met de jaren al wel met verschillende cursussen had bijgeschoold op dat vlak. Mieke coachte toen al jaren klanten in haar center in Mol middels het PowerSlim programma.

Hier had ik nog geen ervaring mee, maar er was weinig voor nodig om mij hiermee kennis te laten maken en deze opleiding te gaan volgen. Ik werd nog enthousiaster toen ik het programma leerde kennen. Het bleek exact aan te sluiten bij mijn kijk op een gezond eetpatroon en levensstijl en om zodoende op een gezonde manier af te vallen. PowerSlim is namelijk geen dieet maar een verandering van je levensstijl. Ik heb niets met strenge diëten waar enkel shakes gedronken worden, of crashdiëten waarbij je weinig eet. En waarbij je na het behalen van je streefgewicht niet weet welke veranderingen je lichaam juist heeft doorgemaakt en je nul ervaring hebt opgedaan met het aanleren van een gezond eetpatroon.

Zo gezegd zo gedaan en binnen een paar weken ging ik als Healthy coach en Store manager aan de slag in The Healthy Store Lommel. Ik begon in een prachtige gloednieuwe Store aan de rand van het centrum, inclusief mooie keuken voor onze leuke kookworkshops.

Al snel brainstormden wij er op los. Het concept PowerSlim staat als een huis maar wat wilden wij met onze Store nog meer? Kookworkshops, infoavonden, acties, proevertjes uitdelen, goodiebags verloten en events. Al snel stond er van alles op ons programma om onze klanten te motiveren en inspireren. Langzaamaan groeiden wij toe naar een overvolle agenda en enthousiaste en dankbare klanten met uiteenlopende doelstellingen en achtergronden. Samen begeleiden wij onze klanten naar hun ideale gewicht en een healthy lifestyle. We zien dat niet alleen de cijfers op de weegschaal veranderen maar de gehele mindset van de klant. Ook zelfvertrouwen, conditie en o.a. levensvreugde zijn mooie veranderingen die we veelal ervaren. 

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is; wanneer ik een klant zo ver heb gekregen afscheid te nemen van de dagelijkse weegmomenten thuis. Te durven vertrouwen op zichzelf en op alles dat ze hebben bijgeleerd. Vast te houden aan het goede gevoel en ze te laten inzien en trots zijn op het feit dat het ze gewoon gelukt is. Je streefgewicht behalen is één ding, je gewicht behouden is echter de kers op de (gezonde) taart! 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anja Teunkens, 44 jaar uit Geel "Het ging zo gemakkelijk!*"

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Vivian van Puyvelde, 57 jaar uit Sint-Gillis-Waas "Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Eerdere pogingen mislukten, door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier waarbij ik begeleiding kreeg.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>