Winkelwagen
Terug

Noodlesoep met champignons en paksoi

Fase 1
Noodlesoep met champignons en paksoi
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Kook ondertussen het ei tussen hard en zacht in. Verhit de sesamolie in een (soep)pan en fruit de gember en de knoflook circa 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak 2 minuten mee. Schenk de bouillon en de sojasaus erbij en breng aan de kook. Kook de soep 5 minuten. Voeg als laatste de paksoi, lente-ui en de noodles toe en warm nog 2 minuten goed door. Giet de soep in een kom, snijd het ei doormidden en leg in de soep.
Ingrediënten
  • 1 pakje PS. food & lifestyle noodles
  • 1 ei
  • 375 ml groentebouillon
  • ¼ struik paksoi in dunne reepjes
  • 75 g kastanjechampignons
  • ½ cm verse gember, zeer fijn gesneden
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ½ lente-ui in ringen
  • 1 el sesamolie
  • 1 el Kikkoman sojasaus
Voedingswaarde per persoon
Energie
286 Kcal
Vet 15,4 g
Koolhydraten 7,4 g
Vezels 4,7 g
Eiwitten 28,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noodlesoep met champignons en paksoi
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.