Wat is PowerSlim?

 • Persoonlijke begeleiding van jouw coach
 • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon
 • Voedingsplan op maat
 • Een gezonde levensstijl
 • Een jaar lang nabegeleiding van je coach

Start vandaag

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes?

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

 

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim

 • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
 • Een persoonlijk voedingsplan
 • Lekkere producten en makkelijke recepten
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • Behoud van je spiermassa
 • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

 

Jouw PowerSlim voedingscoach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Er staan maar liefst 100 deskundige coaches voor je klaar om je daarbij te helpen. Iemand die betrokken is bij jouw situatie, je tips en voedingsadviezen geeft en dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten.

Elke week bespreek je samen uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je doel blijft jouw coach gewoon voor je klaar staan! Met een jaar lang nabegeleiding leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

Weten wat de begeleiding van een PowerSlim coach voor jou kan betekenen? Vind een coach in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak!

Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig.

Begeleiding via een telefonisch of videoconsult is daarom mogelijk! Ook staat jouw coach 24/7 klaar voor al jouw vragen via whatsapp en/of e-mail. Vul jouw postcode in en vind jouw coach.

Zoek jouw coach

 

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier!

 

Plan jouw intake met een coach

Klaar voor de start? Begin vandaag!

Zet vandaag samen met PowerSlim de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Vind een PowerSlim voedingscoach bij jou in de buurt en maak een vrijblijvende afspraak.