Winkelwagen
Terug

Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine

Fase 2A
Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kruid de kipfilet met wat peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook circa 1-2 minuten. Voeg de stukjes kipfilet toe en bak rondom gaar en bruin. Doe de paprika en de aubergine erbij en bak nog eens 3-4 minuten. Breng op smaak met wat peper en zout. Vul de wrap met de kip en de groente en maak af met de rode ui.
Tip: Lekker met een eetlepel Griekse yoghurt 5% vet met wat peper, zout, citroensap en wat verse groene kruiden.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle wrap
  • 40-50 kipfilet in stukjes
  • 100 g aubergine in stukjes
  • 100 g paprika in stukjes
  • ¼ rode ui, gesnipperd.
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
358 Kcal
Vet 20,0 g
Koolhydraten 12,6 g
Eiwitten 26,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.